True

  •   
Advies nodig? Bel  085 104 1008 of mail naar  verkoop@sourcesnrg.nl 

Elektrotechniek

Uw lokale installateur voor al uw elektrotechniek in en om de meterkast in Dronten en omgevingClarico-Image-Text

Elektrotechniek vereist vakmanschap en deskundigheid. Laat uw elektrotechnische klussen altijd over aan een erkende monteur. Ga nooit zelf aan de slag met de schakelaars in uw meterkast, want als u kortsluiting veroorzaakt, kan dit gevolgen hebben voor uw verzekering. Bij Sources NRG staat de veiligheid van u en uw eigendommen voorop. U kunt erop rekenen dat de installatie werkzaamheden altijd naar behoren worden uitgevoerd.

Clarico-3 Columns Style 2

Particulieren

Voor particulieren plaatsen wij nieuwe meterkasten, extra groepen, stekkers voor de elektrische kookplaat, uitbreiding naar 3-fasen en veel meer. 

Clarico-3 Columns Style 2

Zakelijk

Voor de zakelijke markt installeren wij gebouwbeheerssystemen en instaleren wij halyester verdeelsystemen.

Meer dan 10 jaar ervaring


Met meer dan 10 jaar ervaring is Sources NRG uw betrouwbare partner voor al uw elektra vragen.

Van gebouwbeheerssystemen in een kerk, tot de aansluiting van een nieuwe kookplaats, of het aansluiten van een nieuwe meterkast en laadpaal, we doen dit bij Sources NRG allemaal. Ons portfolio is zeer uitgebreid en altijd maatwerk gericht, geen gebouw is immers hetzelfde. 

Onze monteurs worden erkend door installQ, u kunt er dus van op aan dat ons werk door bekwame medewerkers wordt uitgevoerd. 


Clarico-Text-Image

Contact


Mocht u interesse hebben in onze services, voelt u zich dan vrij om contact op te nemen met ons, zo kunnen wij u helpen met uw elektrotechnische vragen. Bent u gelijk op zoek naar een offerte, vul dan ons offerte formulier in door de offerte knop in te drukken. 

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.