True

  •   
Advies nodig? Bel  085 104 1008 of mail naar  verkoop@sourcesnrg.nl 

Onze tarieven

Alles over onze prijzen en werkzaamheden

Clarico-Offer style 5

Wij brengen regelmatig offertes uit zodat u als klant op de hoogte bent van de prijs van een installatie en die eventueel kunt vergelijken zonder verplichtingen. Wij proberen vooraf een zo goed mogelijke indicatie te geven van de kosten van een installatie. 


Sources NRG is zowel elektrotechnisch installatiebedrijf als een koeltechnisch installatiebedrijf. Dit betekend dat wij werken met verschillende tarieven voor verschillende soorten werkzaamheden. 


Werkvoorbereiding, calculatie en facturatie

Sources NRG voorziet niet alleen de werkzaamheden op locatie maar ook veel andere werkzaamheden zoals de volledige afhandeling van uw storing, bestelling of aanvraag. Voordat de monteur(s) bij u aan de slag gaat, moeten er een aantal zaken voorbereid zijn. Tevens komt het voor dat er technische calculaties of ontwerp nodig is om u van een zo goed mogelijke installatie te kunnen voorzien.

Dit alles kan voor de klant natuurlijk kosten met zich meebrengen.


Prijsindicatie

Voor installaties zoals warmtepompen, laadpalen en meterkast werkzaamheden geven wij een prijsindicatie af op basis van een bezoek of de beschikbare informatie. Dit is geen vaste prijsafspraak. Ondanks de inspanningen om vooraf tot een goede prijsindicatie te komen, kan het gebeuren dat tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden blijkt dat er meer uren nodig zijn voor een correcte oplevering. Helaas kan er natuurlijk nooit door muren/vloeren of installaties heen gekeken worden wat er mogelijk tevoorschijn komt. In dit geval hanteren wij meerprijzen.Tarieven en toeslagen 2023


Tarief exclusief BTW Tarief inclusief BTW
Werkvoorbereiding en calculatie € 79 € 90,15
E-Monteur € 69,50 € 84,10
Specialist koeltechniek (STEK) € 79 € 95,59
Servicemonteur € 74,50 € 90,15
Technisch engineer € 120 € 145
Periode toeslag Toeslag percentage
Weekdag na 17:00 50%
Zaterdag  50%
Zon- en feestdagen 100%To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.