True

  •   
Advies nodig? Bel  085 104 1008 of mail naar  verkoop@sourcesnrg.nl 

Energie voor nu, en de toekomst.

Over Ons

Ontdek Sources NRG


Energie van de toekomst


Kiest u voor Sources NRG, dan kiest u voor een installateur die vooruit kijkt. Samen met jou bepalen wij het beste systeem voor uw situatie met een blik op de toekomst. Denk hierbij aan de mogelijkheden van energie opslag, elektrisch rijden en energie management.


Technische zekerheid & producten van A-merken
Sources NRG installeert uitsluitend producten van A-merken, welke uitvoerig getest zijn en voldoen aan de belangrijkste keurmerken. Denk hierbij aan Remeha, LG, Alfen of Daikin. Zo weet u zeker dat u straks over een goed werkende duurzame installatie beschikt.   

Clarico-Text-Image-2

Online  offerte  aanvragen

V raag online vrijblijvend uw offerte aan of stel de installatie samen in de Sources NRG Webshop. 

Ruime ervaring in duurzame energie  

S ources NRG is opgericht in 2012 en heeft inmiddels zijn sporen verdiend op het gebied van duurzame energie. 

Uitsluitend A-merken

Om u te kunnen voorzien van een duurzame installatie met een goed rendement en comfort werken wij uitsluitend met A-merken voorzien van goede prestaties en garanties.

Pionierend en vooruitstrevend

Opgericht in 2012

Onze aanpak 

Bouwen aan een duurzamer Nederland, dat doen wij niet alleen. Sources NRG werkt nauw samen met verschillende partners om dit te kunnen realiseren. Denk hierbij aan bouwbedrijven, ontwikkelaars en architecten. Technische vakbekwaamheid, innovatie en betrouwbaarheid staan bij ons voorop.

Onze aanpak is altijd recht door zee, geen Quick Wins. Hierdoor hebben wij veel langdurige en loyale relaties die een beroep doe op onze technische kennis, ruime ervaring in duurzame energie techniek en inzet. Voor een eerlijke prijs. Dit geld voor al onze klanten en de projecten die wij uitvoeren.

Heb je vragen, wij helpen je verder.

De voordelen van Sources NRG op een rij:


Online uw installatie samenstellen

Altijd een afspraak bij u thuis

Direct uw onderhoud geregeld

Duurzaamheidsadvies                    Hoe we werken

De energietransitie vraagt om vernieuwende kennis en innovativiteit. Deze aanpak is leidend voor de installaties die Sources NRG plaatst bij zowel particuliere klanten als zakelijke klanten. Onze kernwaarden vormen de basis voor onze mentaliteit: vriendelijkheid, eerlijkheid en respect voor elkaar. Daarnaast staat kwaliteit hoog in het vaandel en gaan wij voor groei. Om deze kwaliteit o.a. te kunnen waarborgen is Sources NRG  Erkend InstallQ installateur en STEK gecertificeerd.

Clarico-3 Columns Style 6
Clarico-3 Columns Style 6
Clarico-3 Columns Style 6

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.